IRONpet je prírodné české super prémiové krmivo, bez obsahu lepku a kuracieho mäsa, s pridaným komplexom bylín, vitamínov, kvalitných bielkovín – ako je hovädzie a morčacie mäso, ľahko stráviteľných sacharidov. Obsahuje napr. hrášok – ako zdroj prospešných bielkovín, extrakt z chrupaviek – zdroj chondroitínu, Yuccu Schidigera – znižuje obsah cholesterolu v krvi, prispieva k dobrému tráveniu.

Hlavné benefity suchého krmiva: bez obsahu lepku, receptúra bez kuracieho mäsa, obsahuje zdroj glukosamínu a chondroitínu, vyvážený pomer omega 3 a 6 mastných kyselín, vysoký obsah kvalitných živočíšnych bielkovín.

Hlavné benefity mokrého krmiva: prírodné monoproteínové hypoalergénne konzervy, s obsahom prírodných olejov zabezpečujúcich zdravú a krásnu srsť, vyvážený pomer omega 3 a 6 mastných kyselín, bez obsahu lepku, sóji, obilnín a solí.

IRONpet vyrába suché krmivá i mokré krmivá. Suché krmivá – na výber máte granule s morčacím alebo hovädzím mäsom. Tie sú ďalej rozdeľované podľa špecifických potrieb jednotlivých plemien a to podľa veľkosti a veku – Puppy Mini and Medium, Mini Adult, Medium Adult, Puppy Large, Adult Giant and Large. Na výber sú balenia 1,2 kg alebo 12 kg. Mokré krmivá – konzervy – všetky konzervy sú monoproteínové – čiže sú vyrábané len z jedného zdroju živočíšnych bielkovín. Konzervy IRONpet sú vyrábané z morčacieho, hovädzieho a jahňacieho mäsa. Na výber sú balenia 400 g alebo 800 g.

Výrobky IRONpet nájdete na našej stránke: https://www.majazoo.eu/kategoria-produktu/pre-psov/krmiva-pre-psov/granule-pre-psov/page/6/,  https://www.majazoo.eu/kategoria-produktu/pre-psov/krmiva-pre-psov/konzervy-pre-psov-krmiva-pre-psov/.

Ešte viac informácií nájdete na stránke: https://www.ironpet.cz/

Categories: Blog

0 Comments

Pridaj komentár

Avatar placeholder